14.01.2010 - Проект ОВ, ВК пищеблока
Разместил: adminКатегория: Отопление, вентиляция, кондиционирование
Размер: 2.82 MBДата: 14.01.2010
Раздел: Скачали: 629

Пищеблок вентиляция



  1. Внутрішні мережі водопровода та каналізації виконані на основі архітектурно-планувального та технологічного завдань у відповідності до діючих норм та правил.
  2. Розрахунки витрат води виконані згідно СНиП 2.04.01-85. Витрати на внутрішнє пожежегасіння складає 1 струмінь 2,5 л/с.
  3. Протипожежні мережі на ділянках встановлення запірної арматури, в місцях з'єднань шлангів та інших пристроїв для гасіння пожежі, повинні бути пофарбовані в червоний колір. Пожежні крани освітлюються в темний період період доби. В пожежних шафах передбачено розміщення двох ручних вогнегасників.
  4. Монтаж внутрішніх систем водопровода та каналізації проводити у відповідності до СНиП 3.05.01-85 " Внутренние санитарно-технические системы" з виконанням всіх міроприємств по охороні праці та техніці безпеки в будівництві СНиП III - 4 - 80.
  5. Монтаж та кріплення санітарно-технічного обладнання виконувати у відповідності до серій 4 900 - 10 та 5.907 ГПИ "Сантехроект".
  6. Трубопроводи холодного та гарячого водопостачання прокладаються під стелею. При паралельному прокладанні трубопроводів по стінам, трубопроводи гарячої води розміщувати вище трубопроводів холодної. Всі підведення води до санітарно-технічних приладів виконую-
ться відкрито. В місцях перетину перекриття стояками холодного та гарячого водопостачання встановлюються гільзи.
  7. Проектом передбачена роздільна госп.-побутова та виробнича каналізація харчоблока 
  8. Технологічне обладнання підключати до каналізації з розривом струменя.

Чтобы скачать чертеж или проект надо зарегистрироваться в полной версии сайта:
Ссылка на полную версию страницы: https://stroystandart.info/index.php?name=files&op=view&id=2829

добавить ссылку