17.03.2010 - Диплом по архитектуре 9-ти этажный дом с магазином и офисными помещениями.
Разместил: adminКатегория: Курсовые и дипломные
Размер: 12.01 MBДата: 17.03.2010
Раздел: Скачали: 1129

диплом архитектура Дипломная по архитектуре на украинском языке.




Житлове будівництво є найважливішою галуззю будівництва. На теперішній час житлове будівництво переживає не найкращі часи. Підняття цін на всі будівельні матеріали і техніку веде за собою підняття цін на житлову площу. Всі ці чинники ще більше загострюють проблему забезпечення населення житловою площею.

Щоб зменшити кошторисну вартість будівлі потрібно використовувати сучасні будівельні матеріали та техніку.

         На етапі становлення будівельної галузі в Україні необхідно забезпечувати населення зручними, не дуже коштовними квартирами. Будинки, що зводяться повинні відповідати екологічним нормам сучасності, а будівництво потрібно вести так, щоб не завдавати шкоди навколишньому середовищу.

Основним призначенням архітектури завжди було створення необхідного для існування людини життєвого середовища, характер і комфортабельність якого визначалися рівнем розвитку суспільства, його  культурою, досягненнями науки і техніки. Це життєве середовище, назване архітектурою, втілюється в будинках, що мають внутрішній простір, комплексах будинків і споруджень, що організують зовнішній простірвулиці, площі і міста.

         У сучасному розумінні архітектура - це мистецтво проектувати і будувати будинки, спорудження і їхні комплекси. Вона організовує всі життєві процеси. По своєму емоційному впливу архітектура - одне з самих значних і древніх мистецтв. Сила її художніх образів постійно впливає на людину, адже все її життя проходить в оточенні архітектури. Разом з тим, створення виробничої архітектури вимагає значних витрат суспільної праці і часу. Тому в коло вимог, пропонованих до архітектури поряд з функціональною  доцільністю, зручністю і красою входять вимоги технічної доцільності й економічності. Крім раціонального планування приміщень, що  диплом архитектура строительство.

 

Чтобы скачать чертеж или проект надо зарегистрироваться в полной версии сайта:
Ссылка на полную версию страницы: https://stroystandart.info/index.php?name=files&op=view&id=2900

добавить ссылку